TeknoSeyir editörlerinin haftalık (3-8 Mayıs 2021) teknoloji gündemi değerlendirmesi...
3:40 - Yonga krizinin aşılması 10 yılı bulabilir.
6:22 - IBM, dünyanın ilk 2nm yongasını üretti.
10:25 - Dell bilgisayarlarda önemli güvenlik açığı.
11:34 - Spectre güvenlik açığı geri döndü, durumun ciddiyeti tartışılıyor.
15:28 - Apple Tag, Avustralya’da satıştan çekildi.
20:33 - Panda Stealer uygulaması kullanıcıların kripto paralarını çalıyor.
22:02 - Signal, Facebook’ta bir reklam denemesi yaptı ve hesabı banlandı.
23:48 - Teams’e okuma becerisi takibi özelliği geldi.
26:57 - Firefox’un güncel sürümleri FTP desteği sunmuyor.
29:07 - Yahoo yine satıldı.
30:30 - Twitter, Scroll’u satın aldı.
31:34 - Microsoft, Adobe Flash’ı Windows 10’dan bu yaz kaldırıyor.
32:55 - Facebook ve Instagram, yeni iOS sürümünde takip için izin isterken ‘bedava’ vurgusu yaptı.
34:04 - Google da Apple gibi, uygulamaların topladığı veriyi göstermesini zorunlu kılacak.
35:01 - Google iki adımlı korumayı varsayılan olarak açık hale getirecek.
36:21- Twitter, arkadaşınıza küfür ederseniz uyarmayacak.
37:10 - Ticaret Bakanlığı, ‘influencer marketing’ işini düzenleyen bir kılavuz hazırladı.
48:02 - Epic, son 10 ayda 38 adet oyunu bedava vermek için 11.6 milyon dolar ödemiş. Exclusive oyunlar için harcanan paranın 1 Milyar $ olduğu ortaya çıktı.
51:33 - Sony, Discord ile işbirliğine gidiyor.
52:31- İYTE İnovasyon Topluluğu’nun CreaTECH+ VII etkinliği 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.
55:01 - Teknoloji kullanımı ile akıl sağlığı arasında bağlantı bulunamadı. Bir kaç ay önce yapılan başka çalışmada farklı veriler elde edilmişti.
prepared by TeknoSeyir
Uzun bir müddətdir, mən oyun təcrübəsində möhtəşəm bir mənzərə axtarırdım. Lakin, bir çox qumarxanaları sinayış etmişdim və hər birindən sonra, mənə istədiyim keyfiyyəti vermədiklərini hiss edirdim. Hər biri öz xüsusiyyətlərini və bonuslarını təklif edirdi, lakin mənim üçün ən önəmlisi, bir qumarxananın mənim tələblərimə cavab verməsi idi. Sonunda, arayışımda, Pinup Kazino https://pin-up-azer.com/ ilə tanış oldum və heç bir yerə daha getmək istəmədim.
məlumat üçün təşəkkürlər
Bu yaz denize tatile gitmeyi planlıyoruz. Havanın güzel olduğu bir hafta seçelim. Hava durumu tahminlerine bu kaynaktan bakacağız https://havadurumu24.com.tr çünkü bu site hava durumu hakkında vazgeçilmez bir bilgi kaynağı. Her zaman güncel hava durumu, önümüzdeki birkaç gün için tahminler ve diğer meteorolojik koşullar hakkında verileri doğru bir şekilde sağlar. Bu sayede faaliyetlerimi kolayca planlayabilir ve her türlü değişikliğe hazır olabilirim.